Ekmek çeşitlerinin üretimi için ekmek geliştirici.
Buğday Unu, Topaklanmayı Önleyici (E170), Emülgatör (E 481, E 472e), Antioksidan (E300), Enzim (Fungal Alfa Amilaz, Hemiselülaz), İnaktif Maya.
Raf ömrünü uzatmak ve küf üremesini engellemek amacıyla aşağıdaki maddeler kullanılabilir:
CARTERO GLUTEN % 2-3, CARTERO KALSİYUM PROPİYONAT % 0,3 Kalsiyum Propiyonat kullanımında maya kullanım oranını, Kalsiyum Propiyonat kullanım oranının 3 katı oranında artırınız.
| Buğday Unu | 10,000 kg. |
|---|---|
| CARTERO SOFT | 0,050 kg. |
| Şeker | 0,400 kg. |
| Sıvı Yağ(margarin) | 0,400 kg. |
| Tuz | 0,150 kg. |
| Maya | 0,400 kg. |
| Su | 5,500 l. |
| Hamur Ağırlığı | 16,900 kg. |
| Yoğurma Süresi: | 3 dak yavaş + 6 dak hızlı. |
|---|---|
| Hamur Sıcaklığı: | 24-26 °C |
| 1. Fermantasyon: | 10 dakika oda sıcaklığında. |
| Hamur Ağırlığı: | 0,500-0,580 kg normal tost 0,480-0,500 clup tost için |
| 2. Fermantasyon: | 50 + 60 dakika (35 °C /%85 nem) |
| Fırın Sıcaklığı: | 240 °C’de fırına verilir, sıcaklık 200 °C’ye düşürülür. |
|---|---|
| Pişirme Süresi: | Yaklaşık 30-35 dk |
Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.