×

Cartero Artizan Ekmek Miksi-KS,

Ürün Açıklaması

Artizan ekmek çeşitlerinin üretimi için karışım 

Buğday unu, gluten, çavdar unu, kurutulmuş çavdar hamur ekşisi, çavdar malt unu, tuz, kavrulmuş buğday malt unu ve askorbik asit ve enzim içerir.  

Kullanım Oranı:

% 20

Raf Ömrü:

12 ay.

Ambalaj:

Kağıt torba 25 kg.

Uygulama

Birinci dinlendirmeden sonra hamur parçalara ayrılır ve hafifçe şekil verilir. Unlu bir bezin üzerinde fermantasyona bırakılır. 

Reçete

Buğday Unu8,000 kg.
CARTERO ARTİZAN MİKSİ2,000 kg.
Maya0,150 kg.
Suyaklaşık 7,000 l.
Hamur Ağırlığı17,150 kg.
Yoğurma Süresi:5 + 15 dakika
Hamur Sıcaklığı:24 °C
1. Fermantasyon:120 dakika
Hamur Ağırlığı:0,500 kg yada mevcut ekmek kalıplarına veya isteğe göre ayarlayınız.
2. Fermantasyon:40-50 dakika
Fırın Sıcaklığı: 240 °C’de fırına verilir, istim verildikten sonra sıcaklık
200 °C’ye düşürülür.
Pişirme Süresi: Yaklaşık 35 – 40 dakika

Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu kategoride içerik bulunmuyor.
Dil »