Ballı Çikolatalı Kek ve Kek Çeşitlerinin Üretimi İçin Karışım.
Şeker, tam buğday unu, buğday unu, bitkisel yağ (palm), yumurta tozu, meyve püresi (elma, armut), kakao kitlesi (%3), nişasta, toz glikoz şurubu, pirinç unu, kabartıcılar (sodyum asit pirofosfat E450, sodyum bikarbonat E500) fruktoz şurubu, emülgatörler (mono ve digliseridlerin laktik asit esterleri E472b, yağ asitlerinin propilenglikol esterleri E477), kakao yağı, bal (<%1), tuz, süt proteini, buğday lifi, karamel şeker, kıvam artırıcı (ksantan gam E415), aroma verici (tereyağ, bal).
% 100.
12 ay.
Kağıt torba 10 kg.
Kek hamurunu 30×40 cm tepsiye dökün, pişirin. Kek piştikten sonra sıcak olarak dilimleyin.
Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.