×

Cartero Çavdar Ekmek Miksi-KS,

Ürün Açıklaması

Ekmek çeşitlerinin üretimi için çavdar içerikli konsatre karışım 

Buğday unu, çavdar unu %60, kurutulmuş çavdar hamur ekşisi, tuz, şeker, kavrulmuş çavdar malt unu ve enzim içerir.  

Kullanım Oranı:

% 100

Raf Ömrü:

12 ay.

Ambalaj:

Kağıt torba 25 kg.

Reçete

Buğday Unu5,000 kg.
CARTERO ÇAVDAR MİKSİ5,000 kg.
Maya0,300 kg.
Suyaklaşık 6,000 l.
Hamur Ağırlığı16,300 kg.
Yoğurma Süresi: 4 + 6 dakika 
Hamur Sıcaklığı: 27-28 °C
1. Fermantasyon: 10 dakika
Hamur Ağırlığı: 0,550 kg yada mevcut ekmek kalıplarına veya isteğe göre ayarlayınız.
2. Fermantasyon: Yaklaşık 50 dakika
Fırın Sıcaklığı: 240 °C’de fırına verilir ve daha sonra sıcaklık düşürülür.
Pişirme Süresi: 30 – 35 dakika

Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu kategoride içerik bulunmuyor.
Dil »