×

Cartero Çavdar Ekmek Miksi

Ürün Açıklaması

Ekmek çeşitlerinin üretimi için çavdar içerikli karışım 

Buğday unu, çavdar unu %30, kurutulmuş çavdar hamur ekşisi, tuz, şeker, kavrulmuş çavdar malt unu ve enzim içerir.  

Kullanım Oranı:

% 100

Raf Ömrü:

12 ay.

Ambalaj:

Kağıt torba 25 kg.

Reçete

CARTERO ÇAVDAR MİKSİ10,000 kg.
Maya0,300 kg.
Suyaklaşık 6,000 l.
Hamur Ağırlığı16,300 kg.
Yoğurma süresi: 4 + 6 dakika
Hamur sıcaklığı: 27-28 °C
1. fermantasyon: 10 dakika
Hamur ağırlığı: 0,550 kg yada mevcut ekmek kalıplarına veya isteğe göre ayarlayınız.
2. fermantasyon: yaklaşık 50 dakika
Fırın sıcaklığı:240 °C’de fırına verilir ve daha sonra sıcaklık düşürülür.
Pişirme süresi:30 – 35 dakika

Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu kategoride içerik bulunmuyor.
Dil »