Chia tohumu içeren ekmek çeşitlerinin üretimi için karışım
Buğday unu, ayçekirdek içi, chia tohumu (Salvia hispanica), kabak çekirdeği içi, keten tohumu, buğday gluteni, kurutulmuş buğday hamur ekşisi, domates tozu, emülgatörler: yağ asitlerinin mono ve digliseritleri (E 471), yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin mono ve diasetil tartarik asit esterleri (E 472e); buğday malt unu, şeker, kıvam arttırıcı: guar gum (E 412), buğday lifi, arpa malt ekstrakt, mısır nişastası, baharatlar, antioksidan: askorbik asit (E 300), enzimler
Kullanım Oranı:
% 50
Raf Ömrü:
12 ay.
Ambalaj:
Kağıt torba 25 kg.
Reçete
Buğday Unu
5,000 kg.
CARTERO CHİA EKMEK MİKSİ-KS
5,000 kg.
Maya
0,150 kg.
Tuz
0,150 kg.
Su
yaklaşık 6,100 l.
Hamur Ağırlığı
16,400 kg.
Yoğurma Süresi:
4 + 8 dakika
Hamur Sıcaklığı:
26-27 °C
Pişirme Süresi:
Yaklaşık 35 – 40 dakika
Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.