Buğday unu, mısır unu, patates nişastası, bütün yumurta tozu, yağsız süt tozu, şeker, emülgatörler (yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin asetik asit esterleri (E 472a), yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin laktik asit esterleri (E 472b), malt ekstrakt, kıvam arttırıcı (ksantan gam E 415), kabartma maddeleri (disodyum difosfat E 450, sodyum hidrojen karbonat E500), tuz, tereyağ aroması.
Kullanım Oranı:
% 100.
Raf Ömrü:
12 ay.
Ambalaj:
Kağıt torba 10 kg.
Uygulama
Katlı fırında baca açık ve çift tepsi ile pişirişlmeli, döner fırında baca kapalı pişirilmeli.
Reçete
CARTERO EKLER
1,000 kg.
Sıvı Yağ
0,100 l.
Su
1,500 l.
Toplam Ağırlık
2,600 kg.
Çırpma Süresi
Tüm malzemeler orta hızda 3 – 4 dakika çırpılır, 5 dakika dinlendirilir.
Pişirme
210 – 220 °C’de 25 – 25 dakika.
Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.