×

Cartero Ekşili Köy Ekmeği Miksi

Ürün Açıklaması

Ekşili artizan ekmek çeşitlerinin üretimi için karışım 

Buğday unu, gluten, çavdar unu %10, kurutulmuş çavdar hamur ekşisi, çavdar malt unu, tuz, kavrulmuş buğday malt unu ve askorbik asit ve enzim içerir.  

Kullanım Oranı:

% 20

Raf Ömrü:

12 ay.

Ambalaj:

Kağıt torba 25 kg.

Reçete

CARTERO EKŞİLİ KÖY EKMEK MİKSİ10,000 kg.
Maya0,150 kg.
Suyaklaşık 7,000 l.
Hamur Ağırlığı17,150 kg.
Yoğurma Süresi:5 + 15 dakika
Hamur Sıcaklığı:24 °C
1. Fermantasyon:120 dakika
Hamur Ağırlığı:0,550 kg yada mevcut ekmek kalıplarına veya isteğe göre
ayarlayınız.
2. Fermantasyon:40 – 50 dakika
Fırın Sıcaklığı: 240 °C’de fırına verilir, istim verildikten sonra sıcaklık
200 °C’ye düşürülür.
Pişirme Süresi: Yaklaşık 35 – 40 dakika

Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu kategoride içerik bulunmuyor.
Dil »