Dondurulmuş mayalı hamurlar için ekmek geliştirici
Buğday gluteni, buğday unu, emülgatör (mono ve digliseridlerin diasetil tartarik asit esterleri E472e), malt unu, antioksidan (askorbik asit E 300), enzim (fungal alfa amilaz).
% 2,0-3,0
12 ay
Kağıt torba 10 kg.
| Buğday Unu | 10,000 kg. |
|---|---|
| CARTERO FROZEN | 2,500 kg. |
| CARTERO SOFT | 0,100 kg. |
| Şeker | 0,600 kg. |
| Sıvı Yağ(margarin) | 0,400 kg. |
| Tuz | 0,150 kg. |
| Maya | 0,500 kg. |
| Su | 5,600 lt. |
| Hamur Ağırlığı | 19,850 kg. |
| Yoğurma Süresi | 3 dak yavaş + 6 dak hızlı |
|---|---|
| Hamur Sıcaklığı | 24-26 °C |
| 1. Fermantasyon | 10 dakika oda sıcaklığında |
| Hamur Ağırlığı | 0,060-0,065 kg hamburger 0,070-0,075 kg sandiviç için |
| 2.Fermantasyon | 60 + 80 dakika (35 °C /%85 nem) |
| Fırın Sıcaklığı | 270-280 °C’de pişirilir. |
|---|---|
| Pişirme Süresi | yaklaşık 7-8 dakika |
Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.