Dondurulmuş mayalı hamurlar için ekmek geliştirici
Buğday gluteni, buğday unu, emülgatör (mono ve digliseridlerin diasetil tartarik asit esterleri E472e), malt unu, antioksidan (askorbik asit E 300), enzim (fungal alfa amilaz).
Kullanım Oranı
% 2,0-3,0
Raf Ömrü
12 ay
Ambalaj
Kağıt torba 10 kg.
Uygulama
Raf ömrünü uzatmak ve küf üremesini engellemek amacıyla aşağıdaki maddeler kullanılabilir: CARTERO GLUTEN % 2-3, CARTERO KALSİYUM PROPİYONAT % 0,3
Kalsiyum Propiyonat kullanımında maya kullanım oranını, Kalsiyum Propiyonat kullanım oranının 3 katı oranında artırınız.
Reçete
Buğday Unu
10,000 kg.
CARTERO FROZEN
2,500 kg.
CARTERO SOFT
0,100 kg.
Şeker
0,600 kg.
Sıvı Yağ(margarin)
0,400 kg.
Tuz
0,150 kg.
Maya
0,500 kg.
Su
5,600 lt.
Hamur Ağırlığı
19,850 kg.
Yoğurma Süresi
3 dak yavaş + 6 dak hızlı
Hamur Sıcaklığı
24-26 °C
1. Fermantasyon
10 dakika oda sıcaklığında
Hamur Ağırlığı
0,060-0,065 kg hamburger
0,070-0,075 kg sandiviç için
2.Fermantasyon
60 + 80 dakika (35 °C /%85 nem)
Fırın Sıcaklığı
270-280 °C’de pişirilir.
Pişirme Süresi
yaklaşık 7-8 dakika
Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.