×

Cartero Frozen

Ürün Açıklaması

Dondurulmuş mayalı hamurlar için ekmek geliştirici 

Buğday gluteni, buğday unu, emülgatör (mono ve digliseridlerin diasetil tartarik asit esterleri E472e), malt unu, antioksidan (askorbik asit E 300), enzim (fungal alfa amilaz).

Kullanım Oranı

% 2,0-3,0

Raf Ömrü

12 ay

Ambalaj

Kağıt torba 10 kg.

Uygulama

Raf ömrünü uzatmak ve küf üremesini engellemek amacıyla aşağıdaki maddeler kullanılabilir: CARTERO GLUTEN % 2-3, CARTERO KALSİYUM PROPİYONAT % 0,3 Kalsiyum Propiyonat kullanımında maya kullanım oranını, Kalsiyum Propiyonat kullanım oranının 3 katı oranında artırınız.

Reçete

Buğday Unu 10,000 kg.
CARTERO FROZEN 2,500 kg.
CARTERO SOFT 0,100 kg.
Şeker 0,600 kg.
Sıvı Yağ(margarin) 0,400 kg.
Tuz 0,150 kg.
Maya 0,500 kg.
Su 5,600 lt.
Hamur Ağırlığı 19,850 kg.
Yoğurma Süresi 3 dak yavaş + 6 dak hızlı
Hamur Sıcaklığı 24-26 °C
1. Fermantasyon 10 dakika oda sıcaklığında
Hamur Ağırlığı 0,060-0,065 kg hamburger 0,070-0,075 kg sandiviç için
2.Fermantasyon 60 + 80 dakika (35 °C /%85 nem)
Fırın Sıcaklığı 270-280 °C’de pişirilir.
Pişirme Süresi yaklaşık 7-8 dakika

Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu kategoride içerik bulunmuyor.
Dil »