×

Cartero Green Velvet Kek Miksi

Ürün Açıklaması

Yeşil Velvet Pandispanya, Kek ve Çeşitlerinin Üretimi İçin Karışım.

İçindekiler:

Şeker, buğday unu, buğday nişastası, emülgatörler (mono ve digliseridlerin laktik asit esterleri E472b, yağ asitlerinin propilenglikol esterleri E477), modifiye nişasta, bitkisel yağ tozu (palm), yağsız süt tozu,  kabartıcı, (sodyum asit pirofosfat E450, sodyum bikarbonat E500), antep fıstık aroma verici, tuz, kıvam artırıcı (ksantan gam E415), renklendirici (klorofil), aroma verici (fıstık).

Kullanım Oranı:

% 100 .

Raf Ömrü:

12 ay.

Ambalaj:

Kağıt torba 10 kg.

Uygulama

Çemberlere 2/3 oranında dökülür.

Süt ve Cartero Krema Miksi birlikte kaynatılır. Soğuduktan sonra labne peynir ilave edilerek çırpılır. Daha sonra çırpılımş mutfak kreması ilave edilir ve orta hızda karıştırılır. Green velvet keki üç parça olacak şekilde kesilir ve her katın arasına krema sürülür. En üst kattaki kremanın üzerine kekten kalan parçalar iri elekten elenerek dekor yapılır ve çilek ile süslenir.

Reçete

CARTERO GREEN VELVET KEK MİKSİ 1,000 kg.
Yumurta 0,500 kg.
Sıvı Yağ 0,200 kg.
Su 0,225 l.
Hamur Ağırlığı 1,925 kg.
Karıştırma SüresiYavaş devirde 1 dakika, orta hızlı 5 dakika karıştırılır.
Fırın Sıcaklığı170 – 180 °C.
Pişirme Süresi25 – 30 dakika

Krema Dolgusu

Cartero Krema Miksi0,250 kg.
Süt0,500 l.
Labne Peynir0,300 kg.
Mutfak Kreması (Çırpılmış)0,150 kg.
Toplam1,200 kg.

Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu kategoride içerik bulunmuyor.
Dil »