×

Cartero Kara Buğday Ekmek Miksi

Ürün Açıklaması

Karabuğdaylı ekmek üretimi için karışım

Karabuğday unu, tam buğday unu, kurutulmuş buğday hamur ekşisi, tuz buğday malt unu, antioksidan (askorbik asit E300), enzim (fungal alfa amilaz)

Kullanım Oranı:

% 20

Raf Ömrü:

12 ay.

Ambalaj

Kağıt torba 25 kg.

Reçete

CARTERO KARABUĞDAY MİKSİ10,000 kg
Sıvı Yağ0,400 kg
Maya0,400 kg
Suyaklaşık 8,000 l.
Hamur Ağırlığı18,800 kg.
Yoğurma Süresi:3 + 8 dakika (Spiral yoğurucu)
Hamur Sıcaklığı:26-28 °C
1. Fermantasyon:5 dakika
Hamur Ağırlığı:0.450 kg (8,5 cm * 14,0 cm * 9,0 cm kalıp
2. Fermantasyon:50 dakika
Fırın Sıcaklığı: 240-200 ºC (yüksek ısıda başlayıp buhar verildikten sonra ısı düşürülür)
Pişirme Süresi: 30 dakika (ekmek ağırlığına göre)

Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu kategoride içerik bulunmuyor.
Dil »