Kavılca buğday ekmeği üretimi için karışım
Kavılca buğday unu, buğday unu, kurutulmuş buğday hamur ekşisi, buğday gluteni
buğday malt özütü, buğday malt unu, tuz, antioksidan (askorbik asit E300),
enzim (fungal alfa amilaz).
Kullanım Oranı:
% 20
Raf Ömrü:
12 ay.
Ambalaj:
Kağıt torba 25 kg.
Reçete
CARTERO KAVILCA MİKSİ
10,000 kg
Maya
0,300 kg
Su
yaklaşık 6,500 l.
Hamur Ağırlığı
6,800 kg.
Yoğurma Süresi:
3 + 7 dakika (Spiral yoğurucu)
Hamur Sıcaklığı:
24-26 °C
1. Fermantasyon:
15 dakika
2. Fermantasyon:
45 dakika
Fırın Sıcaklığı:
220- 240 °C (yüksek ısıda başlayıp buhar verildikten sonra ısı düşürülür)
Pişirme Süresi:
35 – 40 dakika
Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.