Havuçlu-Cevizli Muffin Kek, Baton ve Tepsi Kek Çeşitlerinin Üretimi İçin Karışım.
Şeker, Buğday unu, tam buğday nişastası, modifiye nişasta, kurutulmuş havuç, emülgatörler (mono ve digliseridlerin laktik asit esterleri E472b, yağ asitlerinin propilenglikol esterleri E477), toz glikoz şurubu, yağsız süt tozu, havuç şekerleme, baharat (tarçın), kabartıcı (sodyum pirofosfat E450, kıvam artırıcı (ksantan gam E415), sodyum bikarbonat E500), renklendirici (beta karoten (E160a), tuz.
% 100 .
12 ay.
Kağıt torba 10 kg.
Kek kalıplarına, tepsiye, muffin kaplara 2/3 oranında dökülür.
Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.