Portakallı Muffin Kek, Baton ve Tepsi Kek Çeşitlerinin Üretimi İçin Karışım.
Şeker, Buğday unu, tam buğday nişastası, modifiye nişasta, kurutulmuş portakal kabuğu, emülgatörler (mono ve digliseridlerin laktik asit esterleri E472b, yağ asitlerinin propilenglikol esterleri E477), toz glikoz şurubu, yağsız süt tozu, kabartıcı (sodyum pirofosfat E450, sodyum bikarbonat E500), kıvam artırıcı (ksantan gam E415), renklendirici (beta karoten E160a), aroma verici (portakal).
% 100.
12 ay.
Kağıt torba 10 kg.
Kek kalıplarına, tepsiye, muffin kaplara 2/3 oranında dökülür.
Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.