Macaron için hazır karışım.
Şeker, badem (%30), yumurta akı tozu, patates nişastası, glikoz şurubu, emülgatörler (yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin asetik asit esterleri (E 472a), yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin laktik asit esterleri (E 472b)), yağsız süt tozu, kıvam arttırıcı (ksantan gam E 415), asit (askorbik asit E 300), aroma verici (badem), kabartma maddeleri (disodyum difosfat E 450, sodyum hidrojen karbonat E500), tuz.
% 100 .
12 ay.
Kağıt torba 10 kg.
Bütün malzemeler kitchenaid’ de 6. devirde köpüksü beyaz yapı oluşuncaya kadar karıştırılır. Karışım sıkma torbası kullanılarak, isteğe göre silpatlara sıkılır. Silpatlara sıkılan ürün yaklaşık olarak 60 dakika tepside bekletilir ve daha sonra pişirilir. Soğuduktan sonra içleri CARTERO KREMA DOLGU ile doldurulur.
CARTERO MACARON | 1,000 kg. |
---|---|
Su | (40 °C) 0,200 l. |
Toplam Ağırlık | 1,200 kg. |
Çırpma Süresi | 3 dakika, kitchenaide’de 6. devirde. |
---|---|
Pişirme | 140 – 160 °C’de fırına atılır ve ardından sıcaklık 120 – 140 °C’ye düşürülür (tavan sıcaklığı 120 °C,taban sıcaklığı 140 °C). Toplam pişirme süresi 30 – 35 dakika. Pişirme süresince baca açık olmalı ve çift tepsi ile pişirilmeli. |
Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.