Çikolatalı Islak Kek ve Kek Çeşitlerinin Üretimi İçin Karışım.
Şeker, buğday unu, kakao tozu, toz çikolata, modifiye nişasta, yağsız süt tozu, bitkisel yağ tozu (palm), emülgatörler (mono ve digliseridlerin laktik asit esterleri E472b, yağ asitlerinin propilenglikol esterleri E477), kabartıcı (sodyum asit-pirofosfat E450, sodyum bikarbonat E500), yumurta akı tozu, dekstroz (E1400), aroma vericiler (çikolata), tuz, kıvam artırıcılar (ksantan gam E415, guar gum E412, karbokis metil selüloz E466).
% 100.
12 ay.
Kağıt torba 10 kg.
Karışımı tepsiye yayın. Soğuduktan sonra, eritilmiş çikolata ve ceviz içi ile kaplayın.
Kek hamurunu 30×40 cm tepsiye dökün, pişirin. Kek piştiken sonra sıcak olarak dilimleyin. Sos malzemelerini karıştırın ve kaynatın. Dilimlenmiş sıcak kekin üzerine sıcak sosu dökün. Dilimlerin arasına sosu akıtarak, yedirin.
CARTERO MOİST KEK MİKSİ-GURME | 1,000 kg. |
---|---|
Yumurta | 0,400 kg. |
Sıvı Yağ | 0,400 kg. |
Su | 0,225 l. |
Hamur Ağırlığı | 2,025 kg. |
Karıştırma Süresi | Yavaş devirde 1 dakika, orta hızda 3 dakika karıştırılır. |
---|---|
Fırın Sıcaklığı | 170 – 190 °C. |
Pişirme Süresi | 40 – 45 dakika |
Süt | 1,000 l. |
---|---|
Şeker | 0,500 kg. |
Sıvı Yağ | 0,350 kg. |
Kakao Tozu | 0,100 kg. |
Sos Ağırlığı | 1,950 kg. |
Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.