Çikolatalı Islak Kek ve Kek Çeşitlerinin Üretimi İçin Karışım.
İçindekiler:
Şeker, buğday unu, kakao tozu %9, yağsız süt tozu, modifiye nişasta, bitkisel yağ tozu (palm), kabartıcı (sodyum asit-pirofosfat E450, sodyum bikarbonat E500), emülgatörler (mono ve digliseridlerin laktik asit esterleri E472b, yağ asitlerinin propilenglikol esterleri E477), kıvam artırıcı (ksantan gam E415, karboksi metil selüloz E466), aroma verici (çikolata).
Kullanım Oranı:
% 100 .
Raf Ömrü:
12 ay.
Ambalaj:
Kağıt torba 10 kg.
Uygulama
Karışımı tepsiye yayın. Soğuduktan sonra, eritilmiş çikolata ve ceviz içi ile kaplayın.
Kek hamurunu 30×40 cm tepsiye dökün, pişirin. Kek piştikten sonra sıcak olarak dilimleyin. Sos malzemelerini karıştırın ve kaynatın. Dilimlenmiş sıcak kekin üzerine sıcak sosu dökün. Dilimlerin arasına sosu akıtarak, yedirin.
Reçete
CARTERO MOİST KEK MİKSİ-ÇİKOLATALI
1,000 kg.
Yumurta
0,250 kg.
Sıvı Yağ
0,200 kg.
Su
0,300 l.
Hamur Ağırlığı
1,800 kg.
Karıştırma Süresi
Yavaş devirde 1 dakika, orta hızda 3 dakika karıştırılır.
Fırın Sıcaklığı
170 – 190 °C.
Pişirme Süresi
40 – 45 dakika
Moist Sos
Süt
1,000 l.
Şeker
0,500 kg.
Sıvı Yağ
0,350 kg.
Kakao Tozu
0,100 kg.
Sos Ağırlığı
1,950 kg.
Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.