×

Cartero Moist Kek Miksi – Çikolatalı

Ürün Açıklaması

Çikolatalı Islak Kek ve Kek Çeşitlerinin Üretimi İçin Karışım. 

İçindekiler:

Şeker, buğday unu, kakao tozu %9, yağsız süt tozu, modifiye nişasta, bitkisel yağ tozu (palm),  kabartıcı (sodyum asit-pirofosfat E450, sodyum bikarbonat E500), emülgatörler (mono ve digliseridlerin laktik asit esterleri E472b, yağ asitlerinin propilenglikol esterleri E477), kıvam artırıcı (ksantan gam E415, karboksi metil selüloz E466), aroma verici (çikolata).

Kullanım Oranı:

% 100 .

Raf Ömrü:

12 ay.

Ambalaj:

Kağıt torba 10 kg.

Uygulama

Karışımı tepsiye yayın. Soğuduktan sonra, eritilmiş çikolata ve ceviz içi ile kaplayın.

Kek hamurunu 30×40 cm tepsiye dökün, pişirin. Kek piştikten sonra sıcak olarak dilimleyin. Sos malzemelerini karıştırın ve kaynatın. Dilimlenmiş sıcak kekin üzerine sıcak sosu dökün. Dilimlerin arasına sosu akıtarak, yedirin.

Reçete

CARTERO MOİST KEK MİKSİ-ÇİKOLATALI1,000 kg.
Yumurta0,250 kg.
Sıvı Yağ0,200 kg.
Su0,300 l.
Hamur Ağırlığı1,800 kg.
Karıştırma SüresiYavaş devirde 1 dakika, orta hızda 3 dakika karıştırılır.
Fırın Sıcaklığı170 – 190 °C.
Pişirme Süresi40 – 45 dakika

Moist Sos

Süt1,000 l.
Şeker0,500 kg.
Sıvı Yağ0,350 kg.
Kakao Tozu0,100 kg.
Sos Ağırlığı1,950 kg.

Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu kategoride içerik bulunmuyor.
Dil »