Ekmek çeşitlerinin üretimi için tahıl içerikli karışım.
İçindekiler: Çavdar unu, ayçekirdek içi, yulaf kırma, tam buğday unu, keten tohumu, tam çavdar unu, gluten, tuz, şeker, dekstroz, kavrulmuş buğday malt unu, buğday kepeği, malt ekstrakt, prejelatinize buğday unu, asit:laktik asit (E270), kurutulmuş buğday hamur ekşisi, antioksidan:askorbik asit (E300), enzim (fungal alfa amilaz, hemiselülaz, lipaz)
% 50
12 ay.
Kağıt torba 25 kg.
Buğday Unu | 5,000 kg. |
---|---|
CARTERO MYBREAD EKMEK MİKSİ-KS | 5,000 kg. |
Maya | 0,250 kg. |
Tuz | 0,150 kg. |
Su | yaklaşık 5,100 l. |
Hamur Ağırlığı | 15,500 kg. |
Yoğurma Süresi: | 4 + 8 dakika |
---|---|
Hamur Sıcaklığı: | 26-27 °C |
Pişirme Süresi: | Yaklaşık 35 – 40 dakika |
---|
Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.