×

Cartero Purpur Ekmek Miksi

Ürün Açıklaması

Ekmek çeşitlerinin üretimi için karışım 

Tam Buğday  unu, buğday unu, kabak çekirdek içi, yulaf kırması, kırmızı buğday kırması, gluten, kurutulmuş buğday hamur ekşisi, buğday kepeği, buğday malt unu, enzim (fungl alfa amilaz).

Kullanım Oranı:

% 100

Raf Ömrü:

12 ay.

Ambalaj:

Kağıt torba 25 kg.

Reçete

CARTERO PURPUR MİKSİ10,000 kg.
Maya0,300 kg.
Suyaklaşık 6,000 l.
Hamur Ağırlığı16,300 kg.
Yoğurma Süresi: yaklaşık 12 dakika
Hamur Sıcaklığı: 26-28 °C

Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu kategoride içerik bulunmuyor.
Dil »