Ekmek çeşitlerinin üretimi için yoğun tahıl içerikli karışım
Buğday unu, çavdar unu %20, çavdar kırması %10, ayçekirdek içi, kurutulmuş hamur ekşisi, keten tohumu, tuz, susam ve enzim içerir.
% 100
12 ay
Kağıt torba 25 kg.
CARTERO TAHIL MİKSİ : 10,000 kg.
Maya : 0,300 kg.
Su, yaklaşık : 6,000 l.
Hamur ağırlığı : 16,300 kg.
3+6 dakika
0,500 kg yada mevcut ekmek kalıplarına veya isteğe göre ayarlayınız.
Yaklaşık 50 dakika
240 °C’de fırına verilir ve daha sonra sıcaklık düşürülür.
30-35 dakika
Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.