×

Cartero Red Velvet Kek Miksi – S

Ürün Açıklaması

Ekmek çeşitlerinin üretimi için yoğun tahıl içerikli karışım 

Buğday unu, çavdar unu %20, çavdar kırması %10, ayçekirdek içi, kurutulmuş hamur ekşisi, keten tohumu, tuz, susam ve enzim içerir.  

Kullanım Oranı:

% 100

Raf Ömrü:

12 ay

Ambalaj:

Kağıt torba 25 kg.

Reçete

CARTERO TAHIL MİKSİ :     10,000 kg.

Maya :                                  0,300 kg.

Su, yaklaşık :                           6,000 l.  

Hamur ağırlığı :                  16,300 kg.

Yoğurma Süresi

3+6 dakika

Hamur Sıcaklığı

0,500 kg yada mevcut ekmek kalıplarına veya isteğe göre ayarlayınız.

2. Fermantasyon

Yaklaşık 50 dakika

Fırın Sıcaklığı

240 °C’de fırına verilir ve daha sonra sıcaklık düşürülür.

Pişirme Süresi

30-35 dakika

Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu kategoride içerik bulunmuyor.
Dil »