Red velvet pandispanya, Kek ve Kek Çeşitlerinin Üretimi İçin Karışım.
Şeker, buğday unu, buğday nişastası, kakao tozu %5, emülgatörler (mono ve digliseridlerin laktik asit esterleri E472b, yağ asitlerinin propilenglikol esterleri E477), modifiye nişasta, bitkisel yağ tozu (palm), kabartıcı (sodyum asit pirofosfat E450, sodyum bikarbonat E500), kıvam artırıcı (ksantan gam E415), renklendirici (doğal bamya çiçeği tozu), aroma verici (bisküvi).
% 100.
12 ay.
Kağıt torba 10 kg.
Çemberlere 2/3 oranında dökülür.
Süt ve Cartero Krema Miksi birlikte kaynatılır. Soğuduktan sonra labne peynir ilave edilerek çırpılır. Daha sonra çırpılımş mutfak kreması ilave edilir ve orta hızda karıştırılır. Red velvet keki üç parça olacak şekilde kesilir ve her katın arasına krema sürülür. En üst kattaki kremanın üzerine kekten kalan parçalar iri elekten elenerek dekor yapılır ve çilek ile süslenir.
CARTERO RED VELVET KEK MİKSİ | 1,000 kg. |
---|---|
Yumurta | 0,500 kg. |
Sıvı Yağ | 0,200 kg. |
Su | 0,225 l. |
Hamur Ağırlığı | 1,925 kg. |
Karıştırma Süresi | Yavaş devirde 1 dakika, orta hızlı 5 dakika karıştırılır. |
---|---|
Fırın Sıcaklığı | 170 – 180 °C. |
Pişirme Süresi | 25 – 30 dakika |
Cartero Krema Miksi | 0,250 kg. |
---|---|
Süt | 0,500 l. |
Labne Peynir | 0,300 kg. |
Mutfak Kreması (Çırpılmış) | 0,150 kg. |
Toplam | 1,200 kg. |
Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.