×

Cartero Rus Ekmek Miksi

Ürün Açıklaması

Rus ekmek çeşitlerinin üretimi için karışım 

Tam buğday unu, çavdar unu %15, ayçekirdek içi, buğday kırması %3, malt unu, kavrulmuş çavdar malt unu, kurutulmuş çavdar malt ekşisi, baharatlar, tuz, antioksidan (askorbik asit E300), enzimler (fungal alfa amilaz, lipaz, fungal hemiselülaz).

Kullanım Oranı:

%100

Raf Ömrü:

12 ay.

Ambalaj:

Kağıt torba 25 kg.

Reçete

CARTERO RUS EKMEK MİKSİ 10,000 kg
Maya 0,300 kg
Su yaklaşık 6,000 l.
Hamur Ağırlığı 16,300 kg.
Yoğurma Süresi:3 + 9 dakika
Hamur Sıcaklığı:24-26 °C
1. Fermantasyon:15 dakika
Hamur Ağırlığı:Mevcut ekmek kalıplarına veya isteğe göre ayarlayınız.
2. Fermantasyon:yaklaşık 35 dakika
Fırın Sıcaklığı: 240 °C’de fırına verilir ve daha sonra sıcaklık düşürülür.
Pişirme Süresi: Yaklaşık 30 – 35 dakika

Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu kategoride içerik bulunmuyor.
Dil »