Rustik ekşili ekmek çeşitlerinin üretimi için karışım
Kurutulmuş buğday hamur ekşisi, buğday gluteni, çavdar unu, dekstroz, tuz, süt tozu, bitkisel yağ, kavrulmuş buğday malt unu ve askorbik asit ve enzim içerir.
Kullanım Ömrü:
%4
Raf Ömrü:
12 ay.
Ambalaj:
Kağıt torba 25 kg.
Uygulama
Birinci fermantasyondan sonra, hamuru gramında kesin ve hafifçe yuvarlaklaştırın. Ara fermantasyondan sonra hamur parçalarını baget olarak işleyin ve kabarmaya bırakın.
Son performantasyondan sonra hamur parçalarının yüzeyine hafifçe un serpin, bıçak ile yüzeyi kesin ve hafif buharla pişirin. Son 5 dakikalık pişirme süresi için baca kapağını açın.
Reçete
Buğday Unu
10,000 kg.
CARTERO RUSTİK-EKŞİ
0,400 kg.
Tuz
0,150 kg.
Maya
0,200 kg.
Su
7,000 l.
Hamur Ağırlığı
17,750 kg.
Yoğurma Süresi:
4 dak yavaş + 6 dak hızlı.
Hamur Sıcaklığı:
26-28 °C
1. Fermantasyon:
20 dakika oda sıcaklığında.
Hamur Ağırlığı:
0,320 kg baget için veya isteğe göre
2. Fermantasyon:
20+50 dakika
Fırın Sıcaklığı:
230 °C’de fırına verilir, istim verildikten sonra sıcaklık
200 °C’ye düşürülür.
Pişirme Süresi:
Yaklaşık 30-35 dk
Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.