×

Cartero Soft

Ürün Açıklaması

Ekmek çeşitlerinin üretimi için ekmek geliştirici.

İçerikler

Buğday Unu, Topaklanmayı Önleyici (E170), Emülgatör (E 481, E 472e), Antioksidan (E300), Enzim (Fungal Alfa Amilaz, Hemiselülaz), İnaktif Maya.

Kullanım Oranı

% 0,5-1,0

Raf Ömrü

12 ay

Ambalaj

Kağıt torba 10 kg.

Uygulama

Raf ömrünü uzatmak ve küf üremesini engellemek amacıyla aşağıdaki maddeler kullanılabilir:

CARTERO GLUTEN % 2-3, CARTERO KALSİYUM PROPİYONAT % 0,3 Kalsiyum Propiyonat kullanımında maya kullanım oranını, Kalsiyum Propiyonat kullanım oranının 3 katı oranında artırınız.

Reçete

Buğday Unu 10,000 kg.
CARTERO SOFT 0,050 kg.
Şeker 0,400 kg.
Sıvı Yağ(margarin) 0,400 kg.
Tuz 0,150 kg.
Maya 0,400 kg.
Su 5,500 l.
Hamur Ağırlığı 16,900 kg.
Yoğurma Süresi: 3 dak yavaş + 6 dak hızlı.
Hamur Sıcaklığı: 24-26 °C
1. Fermantasyon: 10 dakika oda sıcaklığında.
Hamur Ağırlığı: 0,500-0,580 kg normal tost 0,480-0,500 clup tost için
2. Fermantasyon: 50 + 60 dakika (35 °C /%85 nem)
Fırın Sıcaklığı: 240 °C’de fırına verilir, sıcaklık 200 °C’ye düşürülür.
Pişirme Süresi: Yaklaşık 30-35 dk

Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu kategoride içerik bulunmuyor.
Dil »