Şeker, buğday unu, tam yumurta tozu, buğday nişastası, kakao tozu (%8), yağlı süttozu, laktoz, maltodekstrin, prejelatinize buğday unu, kabartma maddeleri (disodyum difosfat E 450, sodyum hidrojen karbonat E 500), peynir altı suyu tozu, tuz, emülgatör (sodyum steoril-2-laktilat E 481), aroma verici (vanilya ve krema), asitliği düzenleyici (sitrik asit E 330).
Kullanım Oranı:
% 100.
Raf Ömrü:
12 ay.
Ambalaj:
Kağıt torba 10 kg.
Uygulama
Karıştırma 4 dakika.
Sufle kabına 3/4 oranında dökün.
Suffle miks ve su karıştırılır. Bitter ve sütlü kuvertür benmari usulü veya mikro dalga fırında eritilirek sıvı yağ ile karıştırılır. Daha sonra bu karışıma, suffle miksi-su karışımı ilave edilerek orta devirde 3 dk karıştırılır.
Reçete
CARTERO SUFLE MİKSİ
1,000 kg.
Su
(yaklaşık 35 °C) 0,750 l.
Sıvı Yağ
(yaklaşık 50 – 60 °C) 0,550 kg.
Sütlü Çikolata
0,325 kg.
Bitter Çikolata
0,325 kg.
Toplam Ağırlık
2,750 kg.
Karıştırma Süresi
Yavaş devirde 1 dakika, orta hızlı 5 dakika karıştırılır.
Fırın Sıcaklığı
170 – 180 °C.
Pişirme Süresi
180 – 190 °C’de 8 – 10 dakika.
Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.