×

Cartero Tahıl Ekmek Miksi

Ürün Açıklaması

Ekmek çeşitlerinin üretimi için tahıllı içerikli karışım 

Buğday unu, çavdar unu %12, çavdar kırması %4, ayçekirdek içi, kurutulmuş hamur ekşisi, keten tohumu, tuz, susam ve enzim içerir.  

Kullanım Oranı:

% 100

Raf Ömrü:

12 ay.

Ambalaj:

Kağıt torba 25 kg.

Reçete

CARTERO TAHIL MİKSİ10,000 kg.
Maya0,300 kg.
Suyaklaşık 6,000 l.
Hamur Ağırlığı16,300 kg.
Yoğurma Süresi: 3 + dakika
Hamur Sıcaklığı: 27-28 °C
1. Fermantasyon: 10 dakika
Hamur Ağırlığı: 0,500 kg yada mevcut ekmek kalıplarına veya isteğe göre ayarlayınız
2. Fermantasyon: yaklaşık 50 dakika
Fırın Sıcaklığı:240 °C’de fırına verilir ve daha sonra sıcaklık düşürülür.
Pişirme Süresi:30 – 35 dakika

Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu kategoride içerik bulunmuyor.
Dil »