×

Cartero Tam Buğday Ekmek Miksi

Ürün Açıklaması

Tam buğday ekmek çeşitlerinin üretimi için karışım 

Tam buğday unu %93, buğday kırması %4, tuz, kurutulmuş hamur ekşisi, malt unu ve enzim içerir.  

Kullanım Oranı:

%100

Raf Ömrü:

12 ay.

Ambalaj:

Kağıt torba 25 kg.

Reçete

CARTERO TAM BUĞDAY MİKSİ10,000 kg.
Maya0,300 kg.
Suyaklaşık 6,000 l.
Hamur Ağırlığı16,300 kg.
Yoğurma Süresi: yaklaşık 15 dakika
Hamur Sıcaklığı: 27-28 °C
1. Fermantasyon: 20 – 30 dakika 
Hamur Ağırlığı: Mevcut ekmek kalıplarına veya isteğe göre ayarlayınız.
2. Fermantasyon: Yaklaşık 40-50 dakika
Fırın Sıcaklığı: 240 °C’de fırına verilir ve daha sonra sıcaklık düşürülür.
Pişirme Süresi: Yaklaşık 50 dakika

Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu kategoride içerik bulunmuyor.
Dil »