×

Cartero Yoğun Çavdar Ekmek Miksi

Ürün Açıklaması

Yoğun çavdar içeren ekmek çeşitlerinin üretimi için karışım

Çavdar unu %60, buğday unu, kurutulmuş çavdar hamur ekşisi, çavdar malt unu, gluten, tuz ve enzim içerir.  

 

Kullanım Oranı:

%100

Raf Ömrü:

12 ay.

Ambalaj

Kağıt Torba 25 kg.

Reçete

CARTERO YOĞUN ÇAVDAR MİKSİ10,000 kg.
Maya0,200 kg.
Suyaklaşık 6,000 l.
Hamur Ağırlığı16,200 kg.
Yoğurma süresi:4 + 6 dakika
Hamur sıcaklığı:27-28 °C
1. fermantasyon:20 dakika
Hamur ağırlığı:0,550 Kg.
Hamur dinlendirildikten sonra istenilen ağırlıkta tartılır ve bambu kalıplara işlenir.  Buğday unu ile üzeri süslenir.Kalıplar içinde dinlendirmeye bırakılır.
2. fermantasyon:Yaklaşık 60-90 dakika 
Fırın sıcaklığı: 240 °C’de fırına verilir ve daha sonra sıcaklık 200 °C ‘ye düşürülür. İstim verilir. Başlangıçta baca klapesi kapalıdır. Pişirmenin sonuna doğru klape açılır.
Pişirme süresi: Yaklaşık 50 – 70 dakika, hamur büyüklüğüne göre.

Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu kategoride içerik bulunmuyor.
Dil »