×

Cartero Yulaf Ekmek Miksi

Ürün Açıklaması

Ekmek çeşitlerinin üretimi için yulaf içerikli karışım 

Buğday unu, yulaf unu %10, yulaf kırması %10, buğday kırması, gluten, tuz, prejelatinize buğday unu, kurutulmuş hamur ekşisi, kavrulmuş buğday malt unu, arpa malt ekstrakt, enzim (fungal alfa amilaz, hemiselülaz, lipaz)

Kullanım Oranı:

% 100.

Raf Ömrü:

12 ay.

Ambalaj

Kağıt torba 25 kg.

Reçete

CARTERO YULAF EKMEK MİKSİ10,000 kg.
Maya0,300 kg.
Suyaklaşık 6,000 l.
Hamur Ağırlığı16,300 kg.
Yoğurma Süresi:6 + 6 dakika
Hamur Sıcaklığı:27-28 °C
1. Fermantasyon:10 dakika
Hamur Ağırlığı:0,550 kg yada mevcut ekmek kalıplarına veya isteğe göre ayarlayınız.
2. Fermantasyon:Yaklaşık 50 dakika
Fırın Sıcaklığı: 240 °C’de fırına verilir ve daha sonra sıcaklık düşürülür.
Pişirme Süresi: 30 – 35 dakika

Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu kategoride içerik bulunmuyor.
Dil »