×

Crt Tam Buğday Ekmek Miksi

Ürün Açıklaması

Tam buğday ekmek çeşitlerinin üretimi için karışım 

Tam buğday unu %95, tuz, kurutulmuş buğday hamur ekşisi, malt unu ve enzim içerir.

Kullanım Oranı:

% 100

Raf Ömrü:

12 ay.

Ambalaj:

Kağıt torba 25 kg.

Reçete

CRT TAM BUĞDAY MİKSİ 10,000 kg.
Maya 0,300 kg.
Su yaklaşık 6,000 l.
Hamur Ağırlığı 16,300 kg.
Yoğurma Süresi: yaklaşık 15 dakika
Hamur Sıcaklığı: 27-28 °C
1. Fermantasyon: 20 – 30 dakika 
Hamur Ağırlığı: Mevcut ekmek kalıplarına veya isteğe göre ayarlayınız.
2. Fermantasyon: Yaklaşık 40-50 dakika
Fırın Sıcaklığı: 240 °C’de fırına verilir ve daha sonra sıcaklık düşürülür.
Pişirme Süresi: Yaklaşık 50 dakika

Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu kategoride içerik bulunmuyor.
Dil »